Промоции

КОМБИНИРАНИ ПАКЕТИ

Юмейхо на гръб и Ток сен масаж.

Юмейхо е лечебна японска техника, чрез която се постига дълбоко и ефикасно раздвижване на тялото! Ток сен е тайландска лечебна методика, която се извършва с дървено чукче и няколко вида длета,съобразени с местата,върху които се работи. 
Изключително ефективна и предпочитана лечебна процедура! Работи се съсредоточено върху проблемните зони за да се постигне максимален облекчаващ ефект!

40мин. 80лв.
******

Масаж на гръб и лице комбинирани с Рейки

Процедурата е изключително приятна и релаксираща! След освобождаването на напрежението, събрало се в гърба, следват блажени минути на подхранващ и подмладяващ масаж на лицето! Комбинацията между полезно и приятно усещане прави процедурата изключително търсена и предпочитана.
Терапията е подходяща за жени!

60мин. 110лв.
********

Диагностика на тялото и душата с Таро, Рейки и радиестезия

Тялото е само малка част от нас, все повече хората разбират, че имат душа, която се зарежда от любовта и щастието, че емоциите и мислите влияят на нашето здраве и благополучие! 
Радиестезията е метод, който е използван от хилядолетия! Чрез него може да се диагностицират редица нарушения, не само в тялото, но и в енергийната и емоционалната система на човека.
С помощта на Рейки хармонията може да бъде отново възстановена, а чрез картите Таро може да се намери и подкрепи верният път, по който човек да върви в живота си.
60мин. -90лв.
*******

Рефлексотерапия на ръце или стъпала, масаж на лице с маска и Рейки

Много често хората днес страдат от болки в стъпалата и ръцете. Масажът на тези зони обикновено е малко болезнен, но също и приятен! След рефлексотерапията следва   дълбок, подхранващ  масаж на лице с маска. През цялото време енергията на Рейки хармонизира и релаксира.
Процедурата е изключително полезна и приятна!

60 мин. 120лв.
******

Масаж с мед на гръб или крака и дълбок, подхранващ масаж на лице.

Масажът с мед е изключително полезен и приятен. Има дълбоко проникващо и изчистващо въздействие. Освобождава тялото от събралите се токсини, подобрява кръвообръщението и ускорява метаболизма.
Масажът на лицето е ободряващ, подмладяващ и същевременно релаксиращ и хидратиращ! 

60мин. 110лв.
****

Ток сен масаж на гръб, ръце или стъпала и дълбок подхранващ масаж на лице с маска.

Ток сен е древен вибрационен масаж. Той се извършва с дървено чукче и с няколко вида длета, в зависимост от нуждата и мястото на тялото. По същността си въздействието му е предимно освобождаващо и лечебно. Подобрява кръвообръщението, отпуска мускулите и сухожилията, успокоява ума. Много често хората заспиват,а след това се събуждат бодри и отпочинали! Комбинацията с дълбокият масаж на лице прави терапията много полезна и приятна! 

60мин. 120лв.
*****