За нас

Нашата цел е да върнем хората към истински важните неща – здравето, щастието и спокойствието. Защото имайки това, всеки може да придобие всичко останало!

Ние сме терапевти с дългогодишна практика и всички методи, които използваме са избрани така че чрез тях да се постигне хармония между тялото, ума и духа.

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ, ОПИТАЙТЕ И СЕ УБЕДЕТЕ! 

 

Добромир Иванов се занимава сериозно с масаж от 2007 година. Отлично владее различни видове масажи : Юмейхо, Тай масаж, Ток Сен, класически масаж, антицелулитен, спортен , дълбокотъканен масаж, лечебен, медомасаж, лимфодренажен, периостален и рефлексотерапия. Майстор е по системата за енергийно влияние Рейки. Инструктор е по Смехотерапия и профилактична гимнастика. Води занимания по танцова медитация „Отвъд ограниченията“ , квалифициран терапевт е и по „Контролирана релаксация“ и медитация, регресия, прогресия и хипноза. Когато е нужно използва и радиестезия и карти Таро в работата си.

През 2003г. Радостина Николова завършва специалност „Маркетинг“ във  Великотърновски университет „ Св. Св. Кирил и Методи“ . Известно време работи по специалността си, но разбира, че истинската  страст,  да се грижи за хората , се простира далеч отвъд границите на икономическите планове.  Затова през 2007г. тя завършва професионален  курс по масаж в НСА „Васил Левски“,  в който учи теория и методика на класическия масаж, спортен и апаратен масаж, рефлекторен масаж,  акупресура,  специализиран (антицелулитен) масаж и козметичен масаж. Това дава основа на по-нататъшното и развитие като специалист в тази сфера. През последвалите години Радостина Николова развива себе си, като професионален спа- терапевт, разбирайки, че истинската грижа за човека се състои в прякото общуване с него.Работила е с козметични марки, като Darphin, Guinot, Thalgo, Terrake, Collin, Swiss Perfection, Forlled.Днес  Радостина владее, и използва уменията си, за да възвръща силите и самочувствието на своите клиенти, припомняйки им, че най-ценното в този свят е грижата за самия себе си.